sobota 18. července 2009

Jak nám očkování prodloužilo život

Následující text vznikl volným převzetím z http://www.healthsentinel.com/ a Dvě století oficálních statistik.

Spalničky
Spalničky Británie, logaritmické měřítko, větší obrázek po kliknutí
Graf výše zachycuje počet úmrtí v Británii na spalničky v logaritmickém měřítku. Svislá osa udává počet úmrtí, vodorovná jednotlivé roky 20. století. Poznáte, kdy bylo uvedeno v praxi očkování? Zobrazíme-li data v lineárním měřítku a zaneseme zároveň všechna ostatní úmrtí kojenců, získáme tento graf:
Spalničky Británie + ostatní úmrtí, lineární měřítko, větší obrázek po kliknutí
Modrou barvou jsou vynesena úmrtí na spalničky na 1 milión kojenců. Druhé dvě křivky jsou celková úmrtí na 2 tis. kojenců podle dvou zdrojů: pokud by měly být všechny křivky ve stejném měřítku, bude růžový/zelený graf 500x výše. V roce 1988 bylo uvedeno očkování. V logaritmickém měřítku je zaznamenatelný skok, který je také vysvětlován tím, že lékaři před očkováním spalničky podezírali, po očkování zase spalničky přestali předpokládat.

Neštovice
Neštovice (šedá barva) Británie, větší obrázek po kliknutí
Překlad k obrázku výše (počet úmrtí na 100 tis., neštovice šedou barvou):
  • očkování uvedeno v r. 1798
  • povinné očkování v r. 1853
  • zákon zajišťující zpřísněný dohled na povinnost očkování v r. 1867

Obrázek není sám o sobě příliš zajímavý, za zmínku stojí nárust úmrtí po uzákonění povinnosti očkovat. Jde-li o neštovice, jsou k dispozici pozoruhodná data. V oblasti Leicesteru, na rozdíl od zbytku území v Anglii, se od očkování upustilo 1882 až 1908:


MěstoPoč. obyv.PřípadůÚmrtíÚmrtí na počet nemocných
Londýn 1900-026 mil.9659159416,5
Glasgow 1900-02780 tis.341737711,0
Sheffield 1887-88300 tis.70666889,7
Leicester 1892-94200 tis.393215,3
Leicester 1902-04200 tis.731304,1

Zjevně nejlepší šanci neumřít na neštovice měli obyvatelé Leicesteru, kteří nebyli "chráněni" vakcínou.

Černý kašel
Černý kašel Británie, počet úmrtí na 100 tis. obyvatel, větší obrázek po kliknutí
Opět je názorně vidět trend, do kterého v 50. letech vítězně vstupuje očkování.

Ostatní nemoci
Spalničky, spála, tyfus, černý kašel, záškt USA, počet úmrtí na 100 tis. obyvatel, větší obrázek po kliknutí
Překlad k obrázku:
  • Measles -- spalničky
  • Scarlet fever -- spála
  • Typhoid -- tyfus
  • Whooping Cough -- černý kašel
  • Diphtheria -- záškrt

Z obrázku je patrný trend snižování nemocnosti populace bez ohledu (navzdory) zavádění vakcín. Zlepšování zdravotního stavu souvisí se zkvalitňováním života obyvatel: zlepšování hygienických podmínek, přístup k pitné vodě, dostatek jídla, vytápění ap.

Chřipka
Jde-li o očkování proti chřipce, našel jsem následující graf:
USA: úmrtí na chřipku (na 100 tis. obyvatel) a rozšíření vakcinace proti chřipce, větší obrázek po kliknutí
Hnědá křivka je počet úmrtí na chřipku (levá osa), modrý graf je pokrytí obyvatelstva vakcínou (pravá osa). Názor si uděláte sami.

Na tomto místě bych ještě uvedl drobný výtah z knížky Eleanory I. McBean, Ph.D., N.D., a to z pasáže o španělské chřipce roku 1918:
Pozn.: zvýraznění v citovaných článcích je provedeno mnou, [text] případně dopsán

První světová válka netrvala dlouho, takže výrobcům vakcín se nepodařilo udat všechny zásoby. Tím, že firmy byly (a stále jsou) k tomu, aby generovaly zisk, rozhodly se prodat zásoby zbývající populaci. Takže vyhlásili do té doby v USA největší očkovací kampaň v historii. Jelikož nebyla epidemie, na kterou by se mohli odvolat, použili jiný trik. Jejich propaganda hlásila, že vracející se vojáci přijdou z různých cizích zemí s různými druhy nemocí a každý musí dostat všechna očkování dostupná na trhu.

Lidé jim uvěřili, protože predevším chtěli věřit svým doktorům, a také vracející se vojáci určitě byli nemocní. Nevěděli, že to bylo z vakcín od doktorů. Nevěděli, že to byly doktory způsobené nemoci, protože armáda doktorů takové věci neříkala. Mnoho vojáku bylo vyřazeno z života těmito léky. Mnoho zešílelo z postvakcinální encefalitidy, ale doktoři to označovali jako šok z výbuchu, přestože mnoho z nich neopustilo americkou půdu.

Směs nemocí přinesena jedy z mnoha vakcín zmátla samotné doktory, protože nikdy nezažili roztok tolika rozličných vakcín. Nová nemoc měla příznaky všech nemocí, kterými byli lidi naočkováni. Byly to vysoké horečky, extrémní slabost, třes, poruchy trácení příznačné pro tyfus. Očkování záškrtu způsobovalo záduchu, pálení, horečky, otoky, bolesti v krku, dušení, [...] První dny tomu říkali Černá smrt. Ostatní vakcíny měly vlastní reakce: paralýza, poškození mozku, křeč čelisti atd.

Když se doktoři snažili potlačit příznaky tyfu silnější vakcínou, způsobili ještě horší tyfus, který pojmenovali paratyfus. Ale jak míchali silnější a nebezpečnější vakcíny k potlačení předchozí, vytvořili ještě horší onemocnění, pro které neměli jméno. Jak to pojmenovat? Nechtěli lidem říkat co to vlastně je, jejich vlastní Frankensteinovo monstrum. Chtěli hodit vinu na někoho jiného, tak to nazvali španělská chřipka. Zcela jistě to nebylo španělského původu a Španělé byli pohoršeni, že asociace na tuto svět bičující nemoc je má zostuzovat. Ale jméno se uchytilo a američtí doktoři a výrobci vakcín nebyli podezřelí ze zločinu devastace širokého rozsahu -- epidemie chřipky 1918. Jsou to teprve poslední roky, kdy výzkumníci vykopali fakta a pokládají vinu tam, kde patří.

Někteří z vojáků mohli být ve Španělsku než přišli domů, ale jejich nemoc pochází z jejich vlastních domovských táborů. Naši medici stále používají ty stejné vytáčky. Když jejich vakcíny (požadované pro cestování) vyvolají nemoc v cizině, využijí to jako podklad pro děsivou kampaň, aby se lidé mačkali v očkovacích centrech. Pamatujete vyděšení Hong-Kongskou, asijskou a londýnskou chřipkou? Tyto doktory-způsobené epidemie byly smíchány s běžnými nachlazeními, jež mají lidé každoročně.

Nyní (1976) [v r. 1976 v USA obdobná kampaň s prasečí chřipkou, jejíž jsme svědky dnes] jsme zpracováváni znovu výrobci epidemie-vakcín v jejich snaze vynutit si jejich další několikamiliónový rozmar. Jejich představitelé již mluvili s prezidentem Fordem ohledně zakoupení vakcín pro začátek v ceně 135 miliónů dolarů. Dokonce pojišťovny odmítly být účastny tohoto zjevně nebezpečného a podvodného schématu. Takže znovu, doktoři a představitelé firem vedou příslušná jednání s úřady k zajištění garancí proti případným miliardovým soudům, které mohou být vyvolány proti poskytovalům, bude-li očkovací kampaň představena jak je plánováno. [...]

Prohlášení výrobců vakcíny proti prasečí chřipce o neškodnosti je lživé a prohlášení, že bude chránit proti prasečí chřipce je lživé. 56 lidí zemřelo po aplikaci vakcíny, někteří do 48 hodin. Mezi doktory je zmatek a nesouhlas pokud jde o všechny aspekty vakcíny, od bezpečnosti a účinnosti až po nezbytnost, kdo by měl očkování dostat a kdo by měl být před ním varován.

Jejich děsící kampaň vyřvává, že prasečí chřipka je jako chřipka z roku 1918, která zabila 20 mil. lidí. Nemají použitelný krevní vzorek z epidemie r. 1918, aby to prokázali. Je tomu 58 let, kdy doktoři byli zmatení a nepoužitelní jako dnes. Tak jako tak, jedno je jisté -- španělská chřipka z 1918 byla nemoc vyvolána vakcínami, způsobena směskou jedů rozličných vakcín. Vojákům z Fort Doxu bylo řečeno, že mají prasečí chřipku, bylo napíchána velká škála vakcín stejně jako v případě chřipkové epidemie v r. 1918. Epidemie prasečí chřipky v Fort Dix nesouvisí s prasetem. V táboře nejsou prasata (leda bychom tak chtěli sarkasticky nazvat poskytovatele vakcín, kteří způsobili nemoci).

Aby byl zmatek ještě větší, doktoři vykládají lidem, že je zde mnoho druhů chřipek; jedna, kterou mají vojácí ve Fort Dix je chřipka AVictoria, jsou zde další kmeny viru chřipky, a také, že vakcína proti prasečí chřipce, kterou je mnoho lidí již chráněno, není účinná proti tolika typům chřipky. To bude použito jako únik v případě, že by se objevovalo více obětí. Doktoři budou tvrdit, že vakcína selhala, protože to byl špatný druh chřipky k vakcíně. [...]

To znamená, nebude epidemie prasečí chřipky dokud ji poskytovatelé vakcín nezpůsobí znovu, jako to udělali v roce 1918. Nezabije 20 000 000 lidí dokud se lidé nevystaví nemocem od očkování.

[...] [vzpomínky na 1918:]

Moje rodina odmítla očkování, takže jsme zůstali v pořádku po celou dobu.


[...]


Když byla chřipka na vrcholu, všechny obchody byly zavřeny, stejně tak školy, podniky -- dokonce nemocnice, neboť doktoři a sestry dostali také vakcíny a leželi s chřipkou. Na ulicích nikdo nebyl. Bylo to jako město duchů. Viděli jsme, že jsme jediná rodina, co nedostala chřipku; takže mí rodiče chodili od domu k domu zjišťovat okolo nemocí, protože bylo nemožné sehnat doktora. [...] Nikdo z naší rodiny nedostal chřipku -- dokonce ani rýmu -- a to byla zima s hromadou sněhu.

[...]

Bylo 7x více nemocí mezi očkovanými vojáky než mezi neočkovanými civilisty a jejich nemoci byly ty, proti kterým byli očkováni. Jeden voják, který se vrátil ze zámoří mi řekl, že vojenská nemocnice byla naplněna případy dětské obrny a podivoval se, jak je možné, že dospělý člověk má dětskou obrnu. Nyní víme, že dětský obrna je vedlejší účinek jedů ve vakcínách. Doma nedostali obrnu, dokud nebylo po očkovací kampani 1918.


USA: hnědá křivka -- úmrtí na chřipku (na 100 tis. obyvatel), větší obrázek po kliknutí
Graf úmrtnosti na různe nemoci, hnědou je chřipka, velký počet úmrtí po r. 1918.

Shrnutí:
  1. Z nasbíraných statistik ohledně úmrtnosti a onemocnění za posledních 200 let v USA/Británii je patrné, že zdravotní stav lidí se neustále zlepšuje.
  2. Z nasbíraných statistik je dále patrné, že uvedení vakcín nemělo na průběžné zlepšení zdravotního stavu prokazatelný vliv.
  3. Zlepšování zdravotního stavu souvisí se zkvalitňováním života obyvatel: zlepšování hygienických podmínek, přístup k pitné vodě, dostatek jídla, vytápění ap.
  4. Byla/jsou prováděna povinná očkování, přestože nemoce se téměř nevyskytují a/nebo měly sestupnou tendenci.

Závěr: není to uvedení/provádění vakcín, co stojí za trvalým zlepšovaním zdravotního stavu obyvatelstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat